YOU DARE. WE SECURE.

uw partner in vastgoedontwikkeling

Projectmanagement vastgoedontwikkeling

Zest RED, gevestigd in Nijvel, is een bedrijf dat vooral actief is in het beheer van vastgoedprojecten in samenwerking met ontwikkelaars, investeringsfondsen en individuele investeerders.

Het onroerend goed van concept tot realisatie

Zest RED definieert zichzelf als een projectontwikkelaar. We voeren eerst de prospectie van grond uit en schatten hun potentieel in. Verder onderhandelen we over de rechten erop en beheren we de financiële en juridische regelingen voor de projecten. Daarnaast verzorgen we de ontwikkeling tot en met de vergunningen en eindigen we met de constructie en marketing van de projecten.

Onze aanpak

Transparantie
in vastgoedontwikkeling

Wie transparantie zegt, zegt noodzakelijkerwijs openhartigheid en authenticiteit. Zoveel menselijke waarden die verder de basis vormen van onze relaties met onze partners (ontwikkelaars / individuele klanten / investeerders). Het resultaat: een klimaat van vertrouwen dat in wezen bevorderlijk is voor de durf die essentieel is voor de ontwikkeling van hun projecten. Al met al is onze aanpak direct, “hands on”, pragmatisch, operationeel. In die zin gesynthetiseerd in financiële tabellen en realistische planningen.

Verantwoorde diplomatie in vastgoedontwikkeling

Zest RED heeft dus een echte expertise opgebouwd in het verkrijgen van een stedenbouwkundige vergunning. Daarnaast is ons sterke punt het verkrijgen van een bouwvergunning voor zogenaamde complexe dossiers die geblokkeerd zijn door omwonenden of de overheid. Op basis van deze ervaring hebben we er een specialiteit van gemaakt om veel vastgoedprojecten te “ontmijnen” die geblokkeerd waren in het stadium van het verkrijgen van vergunningen. Deze fase doet dus een beroep op meerdere expertises. En tot gekruiste benaderingen, zowel op juridisch als op stedenbouwkundig vlak. Verder gaan we ook in dialoog met buurtbewoners en lokale verkozenen.

Zest RED beheert momenteel een ontwikkelingsportefeuille van ruim 200 units, waarvan 50 woningen in de bouw- en verkoopfase.

Sinds 2017 heeft Zest RED ook vergunningen verkregen voor meer dan 200 woningen.

Ons bedrijf

Zest RED, de vastgoedontwikkelaar
en partner van investeringsfondsen

Philip Vanmarcke

CEO
BIV: 202.731

Philippe Brantegem

Bestuurder

Zest RED is met name gespecialiseerd in advisering, administratieve dienstverlening en het managen van vastgoedontwikkelingsprojecten. En dit in het bijzonder in het Waalse Gewest en in Brussel.

Zest RED opereert effectief als manager-integrator bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten. Voornamelijk in samenwerking met projectontwikkelaars, investeringsfondsen of private en publieke investeerders.

Contact