Active Belgian Land Investments

UW PARTNER BIJ HET BOUWEN VAN DE TOEKOMST

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij ABLI kan u steeds terecht voor projecten met betrekking op commercieel of residentieel vastgoed en verkavelingen. Voor elk project stellen wij een gespecialiseerd team samen. Dit team onder leiding van de verantwoordelijke bestaat uit zowel technische mensen (landmeter, architect, etc.) als mensen die het project daadwerkelijk uitvoeren (werfleiders, aannemers, etc.).

Door op deze manier te werken garanderen wij de best mogelijke uitkomst voor elk van onze projecten.

Team

Philip Vanmarcke

CEO
BIV: 202.731

Philippe Brantegem

Bestuurder

Marie-Sybille Koll

Bestuurder-Administratie

Noah De Bruyn

Commercieel vertegenwoordiger
BIV: 516 459

Sofie Brantegem

Projectmedewerker

Bart Van den Bossche

Werfopvolging

Anja Schreyen

Administratie

Sofie Vaneerdeweg

Boekhouding

Met 25 jaar ervaring op de teller kan men gerust zeggen dat ABLI een vaste waarde heeft op de Belgische markt van projectontwikkelaars. Wij zijn reeds met acht mensen actief en kunnen het volledige project voor u uitwerken. Natuurlijk is dit alles niet zomaar gebeurd van dag één op dag twee!


Ons verhaal begon in september 1995, wanneer ABLI nog officieel onder de naam Wettrimmo bvba stond. Onze missie was, en is nog steeds, het aanwerven van projectgronden om deze op duurzame wijze te ontwikkelen en zo tot een mooie realisatie te komen!


De projecten die wij uitvoeren zijn vooral gericht op commerciële ontwikkelingen, maar alsook verkavelingen. Sedert 2006, wanneer Wettrimmo omgevormd werd tot ABLI, hebben wij ook een reeks appartement projecten gerealiseerd.


Bij ons is het steeds belangrijk dat onze projecten afgeleverd worden met een hoge kwaliteitsgraad, maar dat deze uiteraard betaalbaar blijven voor iedereen!


Elke dag opnieuw zetten wij ons in om de dromen van mensen waar te maken op zowel commercieel gebied, verkavelingen of residentieel wonen.

Ontdek het team die dit voor u mogelijk maakt.

Projectgrond aanbieden

Zonder perceel, geen project. Daarom zijn wij bij ABLI steeds op zoek naar bouwgronden. Misschien kan u ons daarbij helpen!

Bent u in het bezit van een stuk land en opzoek naar een goeie investering?
Samen met u als klant kijken we wat de beste oplossing is voor uw perceel en hoe u hieruit de meeste waarde kan halen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek kan u steeds rekenen op:
1. Deskundig advies over uw perceel
2. Een mooi voorstel van ons
3. Aangename babbel met onze adviseur

Over de taalgrens heen

Bent u opzoek naar iemand die u kan helpen met projecten over de taalgrens heen? Dan bent u bij onze Waalse collega’s aan het juiste adres! Zestred biedt u op maat gemaakt advies en expertise aan in Wallonië. Klik hieronder voor verdere informatie.

Waarom ABLI

Bij ABLI is er slechts één ding belangrijk, een tevreden klant die zijn of haar droom(project) kan waarmaken!

Al onze percelen zijn met zorg gekozen. Wij besteden extra aandacht voor de ligging, bereikbaarheid en oriëntatie van een project. Bovendien zorgt onze expertise ervoor dat alles van een leien dakje loopt!

Zo kan u, als klant, steeds op beide oren slapen en genieten van een geslaagd project!

Contact